Головна Новини Будівництво 2021 Кубраков розповів про відновлення мостів на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кубраков розповів про відновлення мостів на Донбасі

Міністр інфраструктури поділився результатами відбудови мостів у рамках "Великого будівництва"

7 грудня 2021, 15:10
Поділіться публікацією:

До роковин створення Збройних сил України (ЗСУ) міністр інфраструктури Олександр Кубраков поділився досягненнями української армії та результатами відбудови зруйнованих військовими діями мостів на Донбасі. Інформацію міністр оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Кубраков розповів про відновлення мостів на Донбасі

Відновлення мостів на Донбасі - Кубраков Олександр (фото: Facebook О. Кубраков)

"Президентська програма "Велике будівництво" почалася з відновлення інфраструктури Сходу України. За неповні два роки нам вдалося відновити 8 мостів та шляхопроводів Донбасу, які були зруйновані внаслідок бойових дій". Постраждалий регіон вже отримує нові мости та дороги, а незабаром ми почнемо будівництво двох аеропортів та залізничної мережі", — написав Кубраков.

Міністр наголосив, що для військових на передовий – це насамперед необхідний зв'язок з іншими регіонами країни та шлях у мирне життя.

Читайте на порталі "Коментарі": У рамках "Великого будівництва" відремонтували ще 90 км траси на території Чернігівської області Н-07 "Київ — Суми — Юнаківка". Дорога Н-07 з'єднує між собою Чернігівську область із Київською та Сумською. До кінця 2021 року за програмою Володимира Зеленського "Велике будівництво" у Чернігівській області буде відремонтовано 182 кілометри доріг державного значення.

ООС знову зафіксували нові порушення на Донеччині. Бойовики вели обстріл з гранатометів, мінометів та стрілецької зброї. Озброєні окупаційні формування продовжують ігнорувати домовленості, яких досягли у рамках Тристоронньої контактної групи. Військовослужбовці Об'єднаних сил і далі контролюють ситуацію та виконують завдання щодо утримання та відсікання збройної агресії з боку окупантів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини