Головна Новини Будівництво 2022 У Мелітополі поряд із комендатурою окупантів вибухнула граната, а на залізниці зупинено бронепоїзд
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мелітополі поряд із комендатурою окупантів вибухнула граната, а на залізниці зупинено бронепоїзд

Ворог починає панічно боятися партизанщини - Ткачук

19 травня 2022, 10:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Військовослужбовці Сил оборони Запорізького краю продовжують виконувати завдання щодо відсічі збройної агресії Російської Федерації. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

У Мелітополі поряд із комендатурою окупантів вибухнула граната, а на залізниці зупинено бронепоїзд

ЗСУ

Так, за інформацією Руслана Ткачука, минулої доби (18 травня) українським воїнам вдалося знищити:

20 осіб особового складу противника (ще 41 окупанта було поранено);

три бойові броньовані машини;

дві одиниці автомобільної техніки;

безпілотний літальний апарат "Елерон".

Зазначається, що на тимчасово зайнятих ворогом територіях Запорізької області активно розвивається рух опору.

"Ворог починає панічно боятися партизанщини. Особливо активно працюють патріоти в місті Мелітополь. Минулої доби там поряд з комендатурою окупантів з невідомих причин вибухнула граната, після чого почалася перестрілка в районі вулиці Шмідта. Крім цього, в районі м'ясокомбінату був здійснений дистанційний підрив бронепотяга з особовим складом. Потяг складався з десяти вагонів. Внаслідок вибуху було пошкоджено дві залізничні колії, бронепоїзд зупинено. Також зупинено локомотив із десятьма цистернами ПММ. Кількість загиблих рашистів уточнюється", — розповів Ткачук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що ЗСУ знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 у Харківській області. ЗСУ збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 під Куп'янськом.

Читайте також про те, що РФ організує прес-тур в окупований Маріуполь: запросили іноземні ЗМІ. Окупанти мають намір звинуватити Україну у своїх злочинах у Маріуполі.

Сайт "Коментарі" поінформував, що Тарас Тополя привітав українських воїнів (ФОТО). Тарас Тополя привітав українських захисників разом зі своїми побратимами із 130 батальйону ТРО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини