Головна Новини Будівництво 2022 Окупанти втратили, як мінімум, одну БТГ при спробі форсування Сіверського Дінця - Генштаб (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти втратили, як мінімум, одну БТГ при спробі форсування Сіверського Дінця - Генштаб (ВІДЕО)

Понтонне мостове обладнання росіян було виведено з ладу

21 травня 2022, 22:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни завдали нищівного удару по окупантам у Донецькій області. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Окупанти втратили, як мінімум, одну БТГ при спробі форсування Сіверського Дінця - Генштаб (ВІДЕО)

ЗСУ

У Генштабі розповіли, що росіяни планували перекидання особового складу та важкої бронетехніки понтонною переправою через річку Сіверський Донець поблизу Серебрянки.

"Але форсування росіянами річки – місія нездійсненна, завдяки воїнам 30 ОМБр СВ ЗСУ та побратимам з інших силових структур.", — зазначає Генштаб.

Захисники України завдали нищівного удару по супротивнику.

" В результаті росіяни втратили значні сили — щонайменше одну батальйонну тактичну групу. Понтонне мостове обладнання теж було виведено з ладу", — інформує Генштаб.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що " Дякую російським пропагандистам ": ЗСУ знищили військову техніку, яка обстрілювала Сєвєродонецьк. Пропагандисти засвітили позицію, з якої обстрілювали українські міста.

Читайте також про те, що окупанти вкрали 300 тонн зерна із Запорізької області : подробиці. Жителі Кам'янки-Дніпровської повідомляють, що вчора росіяни вивезли з території громади 10 машин із зерном.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що "російські гроші мають дійти до кожної людини": Зеленський розповів про компенсацію збитків та втрат. Україна пропонує партнерам підписати багатосторонній договір та створити механізм для компенсації збитків, завданих РФ.

Також "Коментарі" інформували про те, що після провалу "референдуму" окупанти готуються до анексії окупованих територій: що задумав ворог. До Держдуми РФ внесено законопроект про розширення повноважень президента.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини