Головна Новини Будівництво 2021 В рамках "Великого будівництва" відремонтували ще 90 км дороги
commentss НОВИНИ Всі новини

В рамках "Великого будівництва" відремонтували ще 90 км дороги

Великий відрізок траси у Чернігівській області капітально відремонтовано підрядником ТОВ «СП «Автострада»

6 грудня 2021, 17:45
Поділіться публікацією:

Понад 90 км траси на території Чернігівської області Н-07 "Київ — Суми — Юнаківка" відновлено повністю. Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору" на своїй сторінці у Facebook .

В рамках "Великого будівництва" відремонтували ще 90 км дороги

Дорожні ремонтники проклали ще 90 км фінішного шару , фото: facebook Ukravtodor

Ремонт дороги здійснює підрядник ТОВ "СП "Автострада", за програмою будівництва президента України, Володимира Зеленського "Велике будівництво". На даний момент робота проводиться на найскладнішій ділянці у смт Срібні. Ця частина дороги йде через Тростянецьку балку з багатоскладним рельєфом. Фактично це дамба, бо з обох боків від неї знаходяться ставки, застарілий механізм ,для проходу води її демонтували, до ремонту споруда була в аварійному стані та загрожувала всій території навколо.

" Ми підсилили і розширили земляний насип дороги. Усередині неї встановлюємо нову гофровану трубу довжиною 47 метрів, яка забезпечуватиме перетікання води з верхнього ставка до нижнього", - зазначили в " Укравтодорі".

Крім того, берегова лінія балки буде повністю укріплена бутовим каменем, а також поставлено шандорний пристрій, який дозволить керувати рівнем у верхній водоймі та його силою тиску на земляний насип дороги. Після закінчення ремонтних робіт дамби ділянку дороги, яка стосується Тростянецьку балку, буде капітально заасфальтована.

Траса Н-07 з'єднує між собою Чернігівську область із Київською та Сумською.

До кінця 2021 року за програмою Володимира Зеленського "Велике будівництво" у Чернігівській області буде відремонтовано 182 кілометри доріг державного значення.

Нагадаємо, що раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вже завершено ремонт ділянки дороги Р-73/Н-08/Нікополь завдовжки 14 кілометрів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини