Кубраков розповів про відновлення мостів на Донбасі

Міністр інфраструктури поділився результатами відбудови мостів у рамках "Великого будівництва"

До роковин створення Збройних сил України (ЗСУ) міністр інфраструктури Олександр Кубраков поділився досягненнями української армії та результатами відбудови зруйнованих військовими діями мостів на Донбасі. Інформацію міністр оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Президентська програма "Велике будівництво" почалася з відновлення інфраструктури Сходу України. За неповні два роки нам вдалося відновити 8 мостів та шляхопроводів Донбасу, які були зруйновані внаслідок бойових дій". Постраждалий регіон вже отримує нові мости та дороги, а незабаром ми почнемо будівництво двох аеропортів та залізничної мережі", - написав Кубраков.
Міністр наголосив, що для військових на передовий – це насамперед необхідний зв'язок з іншими регіонами країни та шлях у мирне життя.

Читайте на порталі "Коментарі": У рамках "Великого будівництва" відремонтували ще 90 км траси на території Чернігівської області Н-07 "Київ - Суми - Юнаківка". Дорога Н-07 з'єднує між собою Чернігівську область із Київською та Сумською. До кінця 2021 року за програмою Володимира Зеленського "Велике будівництво" у Чернігівській області буде відремонтовано 182 кілометри доріг державного значення.

ООС знову зафіксували нові порушення на Донеччині. Бойовики вели обстріл з гранатометів, мінометів та стрілецької зброї. Озброєні окупаційні формування продовжують ігнорувати домовленості, яких досягли у рамках Тристоронньої контактної групи. Військовослужбовці Об'єднаних сил і далі контролюють ситуацію та виконують завдання щодо утримання та відсікання збройної агресії з боку окупантів.