У Мелітополі поряд із комендатурою окупантів вибухнула граната, а на залізниці зупинено бронепоїзд

Ворог починає панічно боятися партизанщини - Ткачук

Військовослужбовці Сил оборони Запорізького краю продовжують виконувати завдання щодо відсічі збройної агресії Російської Федерації. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

Так, за інформацією Руслана Ткачука, минулої доби (18 травня) українським воїнам вдалося знищити:

• 20 осіб особового складу противника (ще 41 окупанта було поранено);

• три бойові броньовані машини;

• дві одиниці автомобільної техніки;

• безпілотний літальний апарат "Елерон".

Зазначається, що на тимчасово зайнятих ворогом територіях Запорізької області активно розвивається рух опору.

"Ворог починає панічно боятися партизанщини. Особливо активно працюють патріоти в місті Мелітополь. Минулої доби там поряд з комендатурою окупантів з невідомих причин вибухнула граната, після чого почалася перестрілка в районі вулиці Шмідта. Крім цього, в районі м'ясокомбінату був здійснений дистанційний підрив бронепотяга з особовим складом. Потяг складався з десяти вагонів. Внаслідок вибуху було пошкоджено дві залізничні колії, бронепоїзд зупинено. Також зупинено локомотив із десятьма цистернами ПММ. Кількість загиблих рашистів уточнюється", - розповів Ткачук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що ЗСУ знищили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 у Харківській області. ЗСУ збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34 під Куп'янськом.

Читайте також про те, що РФ організує прес-тур в окупований Маріуполь: запросили іноземні ЗМІ. Окупанти мають намір звинуватити Україну у своїх злочинах у Маріуполі.

Сайт "Коментарі" поінформував, що Тарас Тополя привітав українських воїнів (ФОТО). Тарас Тополя привітав українських захисників разом зі своїми побратимами із 130 батальйону ТРО.